LostWorld Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LostWorld is found

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Самият водопад

Go down 
+2
Shisuko
Highway To Hell
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Castiel

Castiel

Самият водопад - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:39 pm

Изражението на Кастиел се промени на едно много тъпо такова и в същото време безизразно.Шансът да го познае беше около 10-20%,но ги имаше.Той се изправи и започна леко да върви назад,но не толкова,че да се скрие от погледа на Бес и започна да се обеснява:
-Аз... Такова не е каквото си мислите госпожо ъъ госпожице.Повярвайте аз седя тук от преди вас.
Върнете се в началото Go down
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:41 pm

Бес хвана един камък и го забрули в главата:
-ЕИ ХЛАПАКО ИЗЧЕЗВАЙ ВЕДНАГА ЗА ДА НЕ ТЕ ОЧИСТЯ!!!!!!!!!
Бес се засрами адски много като хвана броните си и се облече в водата. Излезе и започна да скача че да се отръска от водата..
-От къде се появи...
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:44 pm

Той отиде при нея с бавна крачка,а след това сведе глава и подсмръкна все едно ще плаче.
-Ами...Аз аз госпожо имам впредвид госпожице аз просто си седях тук и вие ... вие (подсмръкване) дойдохте.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:47 pm

*на какъв лиглйо попаднах -.-....* Бес хвана меча си и изчезна и се появи зад него като го преклещи с меча си.
-Да не искаш да ми кажеш че още си тук?
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:48 pm

Той поогледа себе,а след това се усмихна неловко:
-Хи-хи-хихихи. Погледни го от добрата страна поне сега няма да си разговаряш сама.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:51 pm

-По -добре да говоря с хлебарка от колкото с тебе.Мразя такива лигави същества като тебе..
Бес беше изнервена мразеше някои да я вижда гола...Заради травма в детството и.
-Сега се омиташ или умираш избирай.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:52 pm

На него му замръзна усмивката,а след това каза:
-Ама...аз, ама...
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:53 pm

Бес замахна няколко пъти с меча си .И след това преряза гърлото му.
-Както казах мразя такива нищожни същества като тебе.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:55 pm

Той започна да издава някакви странни звуци и след като направи това той веднага се завъртя на другата страна и го направи така,че да е истенско.Той си намаза гушата с истенска кръв,а след това отново се обърна към нея и започна бавно да пада и да издава отново странните звуци.Колкото до това той се беше материализирал през нейното оръжие и то просто беше минало през него,а кожата му беше леко съдрана от към гушата
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:58 pm

Бес се обърна като не прибра меча си.След това се обърна и отиде да го провери.Забеляза че нещо не е наред.
-ъ? как може мъртвец да диша ? Чакай малко...
Бес седна и започна да мисли.
Трябваше главата да му е паднала а тя е леко съдрана...Ами ако това е... шефа? Няма начин тои не би се преструвал по тоя лигав начин поне аз така си мисля...
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 3:59 pm

Той се изправи и отново с престореният човешки глас каза:
-Хух това беше на косъм млада госпожичке.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:02 pm

Едната вежда на Бес почна да играе по челото и..Беше изиграна...
-Бъзикъш ли се с мене....Шефе защо изобщо изиграхте целия този театър. ?
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:03 pm

Той въздъхна и каза:
-Да,признавам си разкри ме. ММм ? кой е "шефе" ?
Той продлъжаваше да се преструва.Искаше просто да види колко ще и издържат нервите
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:05 pm

Бес въздъхна..
-Защо всички пробват нервите ми...Имам слаби нерви ...Сега моля не ме НЕРВЕТЕЕЕЕ.
Бес беше червена по някаква причина и разярена...
-мразя някои да се ебава така с мене!
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:07 pm

Той отиде зад нея и сложи бавно ръката си върху рамото и,а след това се наведе до ухото и и каза с истинският си демонски глас:
-Ти не си по - лоша от сестра си.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:09 pm

-Защо ми го казвате...Добре се познавам както и нея..Знам че съм по ниша от нея..Все пак винаги бях номер 2..

/отивам да се къпя до 15 мин съм тук/
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:11 pm

Той си свали кожата,а след това леко я бутна за да седне до нея и каза:
-Номерата не определят кой е по-добър и кой не е.Хората вярват в това което искат.Докато вярваш в това и си го повтаряш постоянно,че си по - слаба и ниша от нея ще вярваш в това.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:23 pm

-Има ли в нещо което е по зле от мене? В всичко и върви има метални нерви силна е.. Колкото и да се старая не мога да съм като нея.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:23 pm

-Повярвай можеш.Просто не желаеш да го направиш.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:25 pm

-Желая но вече се отчаях .Писна ми да се боря и накрая нищо.Както и да е.Вече го приех.Все ми е тая. Но определено сестра ми се е променила по някакъв начин.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:27 pm

-Какво имаш впредвид под "променила" ? Колкото до теб просто не се отказвай.
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:29 pm

-Незнам преди не я беше грижа за мене.Винаги ми казваше да се оправям сама.Просто не я разбирам.както и да е имам друго желание вместо да я настигам.Но дали ще го осъществя ще разбера едвам след време.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:31 pm

-След първата ти мисия ще получиш това което искаш като заплащане ще е.Скоро ще дам и на теб мисия,но ще видим каква ще е. Колкото за наградата.Тя може да бъде от парична до съживяване на мъртвец.Каквото пожелаеш с една дума
Бeс

Бeс

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:35 pm

-Не мисля че тази награда е възможна.Но както и да е .За първи път стоя без да правя нищо толкова време.Винаги ми даваха мисии без да почивам а сега се чудя какво да правя.
Castiel

Castiel

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 EmptyПон Мар 19, 2012 4:36 pm

-Ще свикнеш с този начин на работа.Колкото до желанието на сестра ти тя пожела да има дълга коса и незнам дали забеляза,но тя беше с доста по - дълга коса от нормалното.Е ти какво искаш ?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад - Page 3 Empty

Самият водопад
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
LostWorld Forum :: Водопада-
Идете на: