LostWorld Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LostWorld is found

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Самият водопад

Go down 
+2
Shisuko
Highway To Hell
6 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
Highway To Hell

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Самият водопад   Самият водопад EmptyПет Мар 09, 2012 6:04 pm

. . .
Върнете се в началото Go down
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 9:51 pm

Явно онова, което беше видяла Ши не беше само езеро. Тук имаше и водопад. Може би заради пушека ,сенситивността й се беше пообъркала. Тя побърза да се гмурне във водата като стигна до по-водопада и се хвана за една скала наблизо като излезе на повърхността.
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 9:55 pm

Фелих бавно излезе от горичката и седна под едно дърво близо до водата като погледна в посоката на момичето..макар и да не си личеше под газовата амска той се усмихваше.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 9:57 pm

" Видя ме.. по дяволите.. видя ме.. ами сега.. трябва да запазя самообладание.. нали на това са ме учили"- каза си тя като се снижи във водата така че само носа и очите и се виждаха. Косата й беше вързана така че само малките краища на бритона плуваха във водата.
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:01 pm

Fenix почна да се чуди тая добре ли е с главата..хД.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:04 pm

Тя също се чудеше същото. Видя тази му реакция в аурата като някакво сиво петънце и се нацупи. Скочи от водата върху скалата до която беше като от нея течеше вода. СКочи още два пъти като се качи по скалите до водопада и след това на зелената площ от лявата страна на около 40 метра от непознатия. Погледна го тъпо и си каза " не знам кое е зле с главата ама той носи маска 0.0"
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:06 pm

"Туше" Фених се изправи и я погледна а през маската се виждаха само 2 те му очи който светнаха в жълто .
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:08 pm

-Извинете, но.. може ли да ми кажете причината поради която носите маска, да не би да е заради пожара в гората.. ?- най-накрая се престраши да каже нещо тя.
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:09 pm

-Аа???

Каза леко по силно Felix нещо не успя да я чуе все пак 40 метра разстояние..
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:11 pm

Ши веднага разбра причината и скочи два пъти като се приближи на 5 метра от него и попита отново:
-Защо носите маска? Да не би причината да е пожарът в една от горите наблизо?
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:14 pm

-Аааа....не..

Като си свали маската от лицето и си я остави да му виси на врата с думите :

-Просто рефлекс и ми е по забавно с маска ...А,да и ти коя си ,кво си,що си от каде си ?

Фелих имаше навика да пита много въпроси стари навици по време на разпитите който е водил в/у Руски шпиони.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:17 pm

За секунда Ши малко се стресна като чу гласа му. Но виждайки че аурата му е по-скоро зелена отколкото каквато и да е друга тя се успокои.
- Честно казано не знам от къде точно къде съм.. но важното е че все пак съм тук.. и то сега името ми е Шисуко. А вашето? Или предпочитате да се обръщам с "ти"?
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:21 pm

-Аз се казвам Фелих ...може да се обтъщаш към мен както ти е одобно.

Като я огледа на бързо и добави :

-Я ми кажи 1 защо "момиче" ще скита из гората и водопада само ?!

Фелих имаше простата представа ,че момичетата са низши мизерни създания който не могат да се справят сами в каквито и да е по тежки ситуаций.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:24 pm

-Ами.. какво лошо .. има в това.. ? - попита тя като за миг се замисли, усети чувството за низост ,с което я заля.- Бях на мисия .. и реших да си почина малко след това.. не обичам града. Прекалено е шумно.. и замърсено.. всичко се слива.. тук мога ясно да усетя хармонията .
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:26 pm

-Това беше...много добро обяснение..

Като леко се усмихна защото видя как тя каза нещо по оригинално ,а не нещо скалапено значи е казвала истината..и добави :

-Служиш ли на някой ?
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:27 pm

-Да разбира се.. най-вече на себе си. - каза тя недвусмислено като се усмихна ,но заради суровата й физиономия усмивката се превърна в надменна.
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:30 pm

-Имах в предвит ....майната му ..Я да ти видя рефлексите..

Като си сложи рацете зад гърба като изкара 2 пистолета Nighthawk и ги насочи към момчито със спуснат предпазител и каза :

-Move that ass..

И реши да почне да стреля към нея.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:33 pm

Тя само се мърдаше леко настрани. Сенситивността й позволяваше да вижда траекторията на куршумите и те просто минаваха покрай нея. За по-добре обаче тя скочи 10 метра по-назад .
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:36 pm

И след няколко патрона палнителите се изпразниха и Фелих се усмихна като каза :

-Забравил съм да презаредя...добра си имаш някаква дарба извинявай ако съм постъпил леко пребързано с пистолетите ,но така е по интересно..

Като си презареди пистолетите и си прибра патлаците.
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:37 pm

Тя си гледаше както нормално- беше свикнала да я обстрелват.. било то на тренировъчната площадка или по време на мисия. Тя скочи пак напред като застана от лявата страна на момчето и попита :
-Ти какво си?
Castiel

Castiel

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:37 pm

War седеше най - отгоре на водопада и ги наблюдаваше
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:41 pm

-Демон в човешки облик или странен научен експеримент ...едно от изброениете ..

Като я погледна сериозно и каза :

-Lassen Sie versuchen, die deutsche ... wenn du sagst, was willst du töten, wenn Sie sagen, ja, werdet Ihr Thema zu sagen, wenn sie nicht angreifen .
Castiel

Castiel

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:43 pm

War се подхилкна и си каза на ум:
-Швабен който си мисли,че не разбирам Швабенски хД
Shisuko

Shisuko

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:46 pm

-Warum fragen Sie mich ?- попита тя като малко се затрудни с немския му 0.0 .

Последната промяна е направена от Shisuko на Сря Мар 14, 2012 10:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Felix

Felix

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад EmptyСря Мар 14, 2012 10:48 pm

-Sie fragen!

Отговори веднага той с лека усмивка..
Sponsored content

Самият водопад Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Самият водопад   Самият водопад Empty

Самият водопад
Върнете се в началото 
Страница 1 от 5Иди на страница : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
LostWorld Forum :: Водопада-