LostWorld Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LostWorld is found

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Гробището

Go down 
+3
Castiel
Re-l Mayer
Highway To Hell
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
Balthazar

Balthazar

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:10 pm

Тоширо дори и не разбра какво се случва понеже поста беше "малко" неразбираем но все пак лявата му ръка падна на земята тогава той вдигна дясната и извика:
-Слез от ледените небеса Хьоримару.
В този момент небето се разцепи и огромен леден дракон слезе от там
Върнете се в началото Go down
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:13 pm

Алиция въздъхна като каза
- Защо просто не приеме очевидното
Balthazar

Balthazar

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:17 pm

Тоширо замахна с мечът си като прати драконът към Алиция
-Кучка...Отряза ми ръката.
Момчето се засили към Алиция след драконът използвайки шунпо
Бeс

Бeс

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:17 pm

Инори щом видя ръката на Хитсугая...спомените я обвзеха и един познат глас изшумтя в главата и:
"Пусни ме и ще ти помогна"....Инори се свлече на земята като напълно заби поглед в Хитсугая...
Не... не ... Инори повтаряше една дума...Хвана се за косата и в този момент се трансформира.Бронята и беше променена този път имаше промяна в бронята й.. Между всеки шип имаше различен кристал.
-Няма да го пзоволя.
Докосна гърдите си като извади дългия си меч .
-СОУНДЛЕИВ.(звукови вълни)
тези вълни повреждаха равновесието на човек.Инори тръгна към Момичето като хвърли меча си .Отиде зад нея и шиповете както и кристалите се удължиха като тръгнаха срещу момичето.
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:19 pm

Алиция погледна зад себе си като изхъшка и каза
- Що за жалщи същества
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:19 pm

Изведнъж въздухът започна да се сгъстява и да става доста по - топло от нормалното
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:23 pm

Алиция погледна дракона и момчето като те си промениха курса и се удариха на три метра от нея
Balthazar

Balthazar

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:24 pm

Хицугая усети че някой идва на помощ на момичето затова атакува отново.Замахвайки с меча си той направи малък разрез на ръката й като се развика
-Следващият път ще е по голям

<<П.П.:Ъмм треа да ставам>>
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:26 pm

Ръката на Алиция бързо се регенерира все пак тя беше пробудена тя се обърна към Инори и каза
- Е оставаш ти като се засили към нея с меча си
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:27 pm

От недрата на земята се отвори огнен портал и от него изкочи Кастиел.Зад Инори се чуваха тежки стъпки биещи на метал.Той бавно приближаваше към 2-те момичета.
Бeс

Бeс

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:36 pm

Инори се изправи веднага.Мана...Сега или никога...Инори скочи до Хитсугая и двамата бяха обградени от шипове.Инори затвори очи и шиповете бяха обвити в кристал.Но не беше обикновен беше сив.
-Соундлеив .
Кристалите се разпръснаха и един от тях се закрепи за кожата на момичето.като започна бавно да я вкаменява.Инори тръгна към момичето като скочи високо и хвърли 4 от шиповете си срещу Алиция.
-Воид сабуди се.
Инори извади меч от гърдите си като замахна с към Алиция.Лицето на Инори беше напоено с омраза. Най-накрая откри човек за които да живее а те искаха да го убият..Инори започна да замахва с оръжието към момичето като нанеси рани на краиниците и.След това отскочи на заде като в ръцете и беше Хитсугая.Тикна го между шиповете си.
-За какво ви е да го убивате??
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:39 pm

Кастиел я погледна с лава очите си,а след това каза:
-Мисля,че и да ти кажем ти ще умреш с него.Просто е безмисленно да си хъбя думите за същество като теб.
Той докато говореше продължаваше да върви бавно към нея.Колкото повече се доближаваше толкова повече на нея и ставаше горещо,а пръстта под него ставаше почти на камък от температурата.
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 5:42 pm

Алиция отряза часта която започна да се вкъменява като ведната излезе нова и бронята и се регенерира тя въздъхна като изведнъж се озова пред Инори и се полу това https://www.youtube.com/watch?v=uK44q3yW2Wk ножовете и бяха толкова бързи че нямаше как да се видят
Бeс

Бeс

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:14 pm

Инори извади меча си и отиде цялата в рани до Хитсугая.
-Ако ще...уми...раме...То няма да е от ръката на други същества..
Инори промуши Хитсугая в сърцето с меча си и тои се счупи.
-За толкова малко време бяхме заедно.Но успях да се влюбя като човек..
Ти събуди моите спомени и чувства..Презирай ме Тоширо...Ти ме събуди от онзи ад които наричах живот.Благодарна съм ти ...Защото ти ми даде живот.И ми позоволи да почуствам онова чвуство...Помогна ми дори за един ден да опозная света.Тъгата и красотата на този свят..Ти ... въпреки че не го показваше...знаех че страдаше,съмняваше се и правеше грешки,а аз се срамувах от душевната си грозота.Но причината да те обичам е че... ти си... чистосърдечен човек...Въпреки че казваше че си мъртъв..Въпреки че бях само съд .. за мана...Ти ми позволи да обичам..Обичам те с цялото си сърце... Хитсугая..Дано в следващия си живот да се срещнем отново...И дано помним кои сме кои бяхме.. И дано имаме възможност да се срещнем отново.
Инори стоеше на колене ..Хитсугая започна бавно да се вкаменява в някакъв розов кристал..Допълзя до него и го целуна а след това седна на земята до него.
-Поне за малко мога да те защитя...
Инори надигна глава към небето.. и тихо започна да пее:
-Може би това ще е последната ми песен..
Цъфтящо, диво цвете.
Умолявам те, кажи ми.
Защо хората се бият и нараняват един друг?
О, храбро, цъфтящо цвете .
Какво, виждаш от поляната си?
Защо ,хората не могат да си прощават един друг?
Дъжда отмина и лятото започна,
да сияе тъжно в небето.
Сам само сега...
Ти трепереше пред мен...
Без дума да продумваш.
Когато приятелите ти увяхват около теб,.
За какво си мислиш?
С немити те си листа как изразяваш любовта си?
Лятното слънце помръква и вятъра подухва.
Двете се сляха.
А моята песен ще бъде доказателство ,
че нявга сте живели .
Вие останалите без имена.
Инори затвори очи и зачака смъртта си.
Надяваше се кристала които заобиколи Хитсугая ще издържи срещу атаките на тези демони.
-Убиите ме... нали това искате.

Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:20 pm

Кастиел беше застанал на едната надгробна плоча и гледаше какво прави тях след което започна да пляска и каза:
-Браво,браво доста трогателна смърт.Ако имаше и кърпичка да ми дадеш защото се просълзих.
Той подсмръкна няколко пъти,а след това се засмя и добави:
-Алиция довърши я
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:22 pm

Алиция отиде пред нея като замахна няколко пъти с меча си слещу криснала и той се празпръсна на малки парченца като след това погледна момичето и каза
- Найстина доста трогателно жалко че сърцето ми е покварено и не мога да го проумея, но ще те оттърва от мъките ти- и след това замахна като и отряза ръцете и след това мина покрай нея като допря меча си до бръдичката спря се замалко след това се усмихна твърде широко и дръпна рязко меча си напред като главата на Инори падна и се търколи пред кръката и, а Алиция стъпа с единия си крак върху нея
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:26 pm

Кастиел с бавна крачка отиде до Алиция и се наведе.Той хвана главата на Инори за косата,а след това каза;
-Не съм сгрешил,че избрах теб. Оправда очакванията ми.Не очаквах да се справиш толкова добре.Заради това 2-но убийство ще получиш каквото пожелае в замята.Абсолютно всичко което ти идва на ума.От Пари до съживяване на мъртвец
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:38 pm

- Просто мразя влюбените двойки може би защото никога не съм изпитвала любовта затова тя ми е толкова гнусна пък и тук хората трябва да са в покой а те оскверняваха мястото преди да дойда при теб ги видях бяха се награбили да се целуват на надгробна плоча
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:40 pm

-Да аз също видях това.Това е една от причините да те пратя на тази мисия.Е сега идва ред на възнагреждението. Както казах каквото поискаш от пари до възкресение
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:45 pm

- Не ми трябва нищо имам си всичко- каза тя като си прибра меца и седна на пътеката която беше между гробовете
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:46 pm

Той отиде до нея и каза;
-Просто кажи какво искаш.Не е трудно.Кажи първото нещо което ти дойде на ум
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:48 pm

- Искам по - дълга коса - каза Тя като го погледна
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:50 pm

Той въздъхна и каза;
-Добре тогава,малко странна награда,но както казах. Всичко което поискаш.
Той си сложи ръката върху главата на Алиция,а след това бавно започна да и пораства коса тя стигна почти до дупето и,а след това той си махна ръката от нея и каза:
-Ето вече имаш дълга коса.Дори доста дълга според мен.
Alicia

Alicia

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:52 pm

- Да порасна с 15 сантиметра иначе трябваше да я чакам още една година - каза Алиция като я бутна леко
Castiel

Castiel

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 EmptyНед Мар 18, 2012 6:54 pm

-Направих я по - дълга защото като е по - дълга можеш да я скъсиш,но не и обратното.
Той отиде и се облегна на едно дърво на няколко крачки от Алиция,а след това се загледа на някъде
Sponsored content

Гробището - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Гробището   Гробището - Page 5 Empty

Гробището
Върнете се в началото 
Страница 5 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Гората до гробището

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите