LostWorld Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LostWorld is found

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Върха на планината

Go down 
5 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Highway To Hell

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Върха на планината   Върха на планината EmptyПет Мар 09, 2012 6:03 pm

. . .
Върнете се в началото Go down
Мариса

Мариса

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyПет Мар 09, 2012 9:13 pm

Алис беше седнала под едно дърво и гледаше към небето.
Мариса

Мариса

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyПет Мар 09, 2012 10:13 pm

Алис си тръгна.
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:18 am

Равен пристигна и изгледа от тук му хвана погледа. Той се застоя за малко преди да продължи пътя си.
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:42 am

Мачи изкачи до върха на планина и каза със спокоен глас :
-Каква хубава гледка!
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:46 am

Вълкът се обърна към нея, и бавно се приближи, като я подуши. И се трансформира отново в човек, след което каза:

-"Да, така е. Колко жалко е, като знаеш, че след години около половината от тази гора няма да съществува заради лекомислените и унищожителни действия на хора и зверове."

В гласът му се долавяше частица тъга и ярост.
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:50 am

Мачи погледа човека който беше до нея и каза:
-Аз токъдето идвам винаги е било разруха и съм свикнала да има разруха,жалко е че ще изчезне тази природа след няколко години
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:52 am

Рейвън каза:

-"Поне няма да бъде премахната толкова лесно, докато има хора от моя вид наоколо."

След което се поинтересува от това, което момичето беше казало и попита:

-"А ти от къде идваш?"
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 8:56 am

Мачи каза:
-Аз съм от групата Phantom Troupe лидера ние Chrollo Lucilfer и идваме от Meteor City ами ти ?
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:00 am

Рейвън я гледаше с недоумение, за първи път чуваше за мястото и групата, която тя му каза:

-"Името ми е Рейвън и по начало съм от селото на Бурята намиращо се в планината на скръбта. Но то, заедно с населението си беше унищожено от ужасно проклятие хвърлено върху нас от зли вещери."
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:03 am

Мачи също не знаеше за какво става дума и каза:
-Жалко за селото ти....каква ти е нен силата?
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:08 am

Рейвън каза:

-"Аз съм шаман, и силата ми е в неща, които повечето хора мислят за нищо повече от митове и легенди. Нека демонстрирам."

Равен бръкна в чантата, която висеше на лявото му бедро и извади един камък, който постави на земята. Той се трансформира в гарван и хвана камъка с човката си, като излетя на едно по-високо и здраво дърво, оставяйки камъка там.
Той се върна на земята и се преобрази отново в човек, след което изрече няколко думи на неразбираем за Мачи език и секундно се появи на клона, на който беше оставил камъка.
Той се върна обратно на земята и каза:

-"Няма да показвам сили на разруха, защото не искам да предизвиквам проблеми на местните и самата природа."
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:10 am

-Доста интересни способности имаш -каза Мачи като извади от раницата си две ябълки и каза:
-Искаш ли?
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:12 am

Рейвън поклати глава в знак на съгласие и благодари, след което на свой ред я попита:

-"А ти какво можеш да правиш? Щом си тръгнала да се разкарваш из тия опасни места сама, и си член на онази организация, която ми каза, едва ли си толкова безобидна колкото изглеждаш."
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:17 am

Момичето отхапа от ябълката си и каза:
-Ние ат нашата група сме нещо като крадци мойте нен способности са Transmutation мога да права нен нишки който могат да се видат само със Gyo с тези нишки мога да лекувам отворени рани или да проследявам хора и да ги завързвам те немогат да бътад скъсани и мога да манипулирам жертвите си като кукли на конци
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:19 am

Рейвън се позамисли и каза:

-"Звучи ми познато, ти не си вещица, нали?"
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:21 am

-Не не съм за вещици не съм чувала -каза Мачи като се замисли
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:23 am

Рейвън я изгледа още няколко секунди с изпитателен поглед, след което отхапа от ябълката си и като преглътна каза:

-"Добре, надявам се да не ме лъжеш. Изглеждаш приятно момиче."
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:25 am

Мачи също отхапа от ябълката си и каза:
-А тези вещици какво правят?
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:29 am

Рейвън очевидно не беше възхитен от този въпрос, и каза:

-"Мрачни и разрушителни магии и действия застрашаващи животи и самото съществуване. Те унищожиха родното ми местонахождение и убиха стотици от народа ми. Неприятни хора... макар, че някои от тях вече са повече демони от колкото хора. За разлика от останалите, които са неволно покосени от демонично обладаване, те сами канят адските създания в душите си."
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:31 am

-Аха....доста са страшни тези вещици -каза Мачи като преглътна от ябълката си
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:35 am

Рейвън се портна отново на дървото, на което беше оставил единия от камъните и го взе, като го хвърли доло и се портна до него. След което ги прибра и двата в чантата.

-"Не са толкова страшни, колкото опасни. Някой от тях са красиви и млади момичета, като теб, но за разлика от външността им, душата им е покварена от мрака. Но няма смисъл да говорим за това. Ти защо не си вече сред своите?"
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:38 am

-Ами чакам заповеди те от лидера ни вомемнта ни каза да се разделим всички и да се скрием той щял да ни извика когато дойде времето....-каза Мачи и седна на тревата и се загледа в ясното небе
Raven

Raven

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:40 am

От изблик на любопитство Рейвън я попита:

-"А какво е призванието ви? С какво се борите вие?"

ПП: Отивам да си взема един бърз душ. Брб..
Shizuku

Shizuku

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината EmptyСъб Мар 17, 2012 9:44 am

-Просто сме крадци крадем скъпи предмети ние сме A-Class Bounties едни от най-добрите крадци и наща група се състой от 13 члена натакък няма да разказвам тъй като могат после мене да ме убият че издавам вътрешна информация за групата ни -каза Мачи със спокоен глас
Sponsored content

Върха на планината Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Върха на планината   Върха на планината Empty

Върха на планината
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Пътечката към върха

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите