| Къщата на Мариса | |
|
+4Ultear Milkovich Alicia Balthazar Мариса 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 10:30 pm | |
| Балтазар никога не беше се опитвал да се наслаждавал на такива гледки като тази на луната и затова опита като се вгледа в нея и не каза нито дума | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 10:32 pm | |
| Мариса продължаваше да си гледа луната. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:07 pm | |
| Балтазар реши че това е прекалено скучно,но все пак не искаше да досажда на Мариса и затова продължаваше да мълчи и да гледа | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:10 pm | |
| -Искаш ли нещо за пиене или ядене ? Попита тя и го погледна. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:11 pm | |
| Когато демонът чу думите "нещо за пиене" му светнаха очите. -Всъщност като се замисля малко алкохол ако имаш няма да ми се отрази зле.
Последната промяна е направена от Balthazar на Нед Мар 18, 2012 11:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:12 pm | |
| Димитрий си летеше наоколо / пегаса / и от време на време падаше по някое перо от крилцата му, докато Селина си беше на гърба му. Тя беше легнала и гледаше луната и звездите. Изведнъж Димитрий така се засили, че буквално падна до Мариса и почна да и се милва. Селина пък скочи и стъпи на перваза гледайки тъпия си кон. -Тъп Димитрий. Долу момче. - се едно и беше куче, ама шанс. | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:16 pm | |
| Мариса в началото се стресна после се засмя и започна да го гали със думите: -Колко е мекичак твой ли е? и погледна към момичето. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:20 pm | |
| Балтазар толкова се стресна че за малко да хвърли енергийна топка по животното но когато видя че няма никаква заплаха той се успокой приближи се до животното и го погали по главата. -Спокойно момче...-След това се обърна към новото момиче с думите: -Момче е надявам се...нали?? | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:23 pm | |
| Леко повдигнах вежди и погледнах Балтазар -Аа ... да. Последния път като беше на преглед не ми казаха да е станал кобила. - леко се засмях и после погледна момичето. -Мда. Малко е лигав, но иначе е доста пухкав. - тогава Димитрий реши да легне на земята до Мариса - май иска да му се качиш на гърба. | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:26 pm | |
| Мариса се усмихна и се качи на гърба на коня и каза: -До сега не съм се качвала на кон... Забавно е ! След това се заигра с гривата му. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:29 pm | |
| Балтазар се дръпна настрани и се подпря на перваза гледайки какво ще се случи | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:31 pm | |
| Димитрий разпери крила и излетя. Той се въртеше и летеше колкото му сили дават. -Шматка е - каза Селина и слезе от перваза. Подпря се на него и погледнах момчето. -Аз съм Селина Крос. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:33 pm | |
| Той се обърна към Селина и промълви с лека усмивка: -Балтазар | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:34 pm | |
| Мариса се хвана здраво за гривата му и се засмя като огледа всичко наоколо.
П.П Аз лягам.. лека ви нощ. | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:35 pm | |
| -Демона? - попита Селина и вдигна веждата си. Леко се учуди какво търси демон като Балтазар тук, освен ако не е ходил при Миднайт кафе, но шанс. | |
|
| |
Balthazar
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Нед Мар 18, 2012 11:40 pm | |
| -Да.Тук съм защото ме преследваха група демони и когато успях да им избягам се бях озовал тук случайно видях-Вдигайки ръка нагоре посочи момичето и продължи-Мариса и реших да поостана за няколко часа. В един момент Балтазар се загледа във въздуха усети че нещо не е наред и извика: -Аз трябва да тръгвам.-След което се портна изчезвайки в нищото<<П.П. Лека и мека>> | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 7:40 am | |
| Мариса се кефеше на коня като малко дете на близалка. | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 7:46 am | |
| Селина доближи пръстите си до устните и свирна. Димитрий веднага се спусна към нея и стъпи внимателно на терасата. -Надявам се да ти хареса - усмихна се зеленоокото момиче и погали пегаса по гривата и малко към крака. | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 11:43 am | |
| Мариса слезе от коня и каза: -Беше много забавно. След това се усмихна и също го погали. | |
|
| |
Бeс
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 4:57 pm | |
| Пред къщата на мариса се мернаха две блестящи топки.Тежък шум от нечий обувки приближи къщата.А Мариса и Селина усетиха някои да ги изпитва с поглед.Чу се тих шум на стъпкване .Шума от стъпки спря а в следващия момент Бес замахна ме срещу Селина.Ръцете на Бес е разтегнаха и хванаха Мариса и крос за гърлата.Ноктите и се впиха в вратовете им. -Тс,мариса ще ми се мотаеш ли в краката? От отговорът ти зависи живота ти.Не съм тук за тебе а за въмпира.Отговаряи бързо нямам много метални нерви. Очите на Бес станаха зелени .От тях строеше някакво вманиачено желание за кръв и смърт. | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 5:08 pm | |
| Мариса я погледна най-спокойно и каза: -Не се мешам във чужди проблеми и това не ме засяга... | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 6:02 pm | |
| Когато Бес замахна към мен аз отбих атаката и с една от камите в бутушите си. Тоест не си ме хванала изобщо за врата. С другата си ръка, на която имаше ръкавица хванах сребърната сабя и я насочих към Бес. -Кръг от сол с пентаграм. Няколко думи на древния език, светена вода и сребро. 50/50 изпълнени условия да изгониш един демон. - каза Селина с равен, безчувствен тон, а очите на Бес не можеха да се сравняват с тези на Селина. Разликата беше, че Селина беше истински ловец, а Бес в момента май се оказваше плячката. -Демонската кръв. Черна и отвратителна на вкус.
/ За ваше сведение и за тези, които изобщо не са чели Демонската Библия, о да има такава там се казват хиляди ритуали как да прокудиш демон, да го опитомиш и такива. / | |
|
| |
Бeс
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 6:08 pm | |
| Бес се засмя все пак тя не беше демон тя беше пробудена във вените и течеше демонска кръв но това изопщо не я правеше като. Тя се засмя злобто като използва свръх бързината си която е бърза колкото светлина се озова зад нея и допря меча си в тила й - Последни думи преди смърна или ще избягаш? | |
|
| |
Ultear Milkovich
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 6:20 pm | |
| Очите на Селина изобщо не мигнаха. Тя извади една книжка като най-големия пич и почна да си чете. -Казваш, че имам право на последни думи. О мили мои палачо, слушай една история. - Селина се обърна и погледна Бес в очите. - Преди години бях смъртна. Тогава открих книга пълна с ритуали. Продадох душата си на Мефистофел, за да мога да стана вампир. Знаеш ли кои е Мефистофел? Не разбира се. - Селина са засмя и хвърли книгата към Бес, а ако съдеше по бързите и рефлекси щеше или да я разреже или да я пробие. -О лорде на мрака. Дете на на огъня ела на тази земя. Ела и прибери това, което е твое - Бес забеляза, че докато казваше, че очите на Селина започват да се променят в червени. - Ела ти о Мефистофел, и приеми символа на расата ми, за да прибереш това нещастно създание. - Земята под Бес започна да се разтварят и да излизат от нея хиляди ръце опитващи се да я хванат, а Селина туко що направи ритуал, заради който плати със символа на расата си, и единствения начин да се храни - her fangs. | |
|
| |
Мариса
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса Пон Мар 19, 2012 6:24 pm | |
| Мариса беше отишла на безопасно място от тях и просто ги наблюдаваше. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Мариса | |
| |
|
| |